Serengeti

Hiphop, Rnb, reggae, dancehall m.m. framförs med urkraft och viktiga budskap!

Vi är Serengeti.

Som Serengeti har vi under många år turnerat över hela Europa och även i Afrika och Jamaica. I Sverige har vi gjort otaliga festival- och klubbspelningar, radio- och TV-spelningar mm. Vi har startat vårt eget skivbolag och studio, släppt två fullängdsalbum, arbetat med promotion, bokningar, turnéer mm. MEN förutom detta har vi även under många år arbetat med att hålla i workshops i olika sammanhang med unga runt om i landet och även med unga i Sydafrika. Vi besitter enormt mycket kunskap om musikbranschen, har många års erfarenhet av att härva i replokaler och studios, stå på scen, skapa och spela, turnera, hur det är att vara kvinna i en mansdominerad bransch, att gå från noll till hundra på egen hand, av att aldrig ge upp och hur viktigt det är att tro på sig själv.

VÅRA WORKSHOPS:
Låtskrivarworkshop
Tillsammans med gruppen gör vi värderingsövningar, övningar i låtskriveri, delar med oss av tankar, tips och pepp.

Inspirations-workshop
Artist-pepptalk och inspiration att följa sina drömmar. Vi pratar om promotion, fixa spelningar, stå på scen, spela in i studio osv.

Beatproduktion
Vi lär ut hur man med olika musikprogram kan skapa beats. Inriktat på hiphop, Rnb, reggae, dancehall, electro – beroende på ert önskemål. Inga förkunskaper krävs!

DJ-workshop
Lär dig hur man använder mixer och skivspelare. Hur man beatmixar och hur man kan tänka som DJ. Passar bra som Skapande Skola projekt.