Gruppmedlemmar:
Anna Cederquist
Martin Harborg
Hans Nilsson
Anders Björkqvist
Marcus Lundgren

Hemsidor:
http://www.musikcentrumsyd.se/artister/skrot
https://skrotmusik.wordpress.com/

Youtube:
https://youtu.be/UhDb-MRTV1U?t=41

Boka genom artisten:
skrotmusik@gmail.com

SKROT – blueprints

En ny uppfinnings-musikföreställning av musikgruppen SKROT!

Ni kommer få höra otroligt rolig, cool och bra musik och bli riktigt glada. Några gamla favoriter är såklart kvar som morotsklarinetten, elspaden mfl. I nya "SKROT-Blueprints" har vi dessutom med ännu fler akustiska musikinstrument-uppfinningar och flera olika elektroniska instrument. Här får du inspiration till att uppfinna saker och göra egna musikinstrument och spela på dem. Du kan gå hem och bygga vilket musikinstrument du vill, det är endast din fantasi som sätter gränserna!

Ni känner igen musikgruppen SKROT tex, från att vi varit på din skola med en konsert eller workshop/skapande skola eller från SVT Barnkanalen sommarlov, Malmöfestivalen, SommarLund, Korröfestivalen etc.

SKROT har funnits sedan 2012 och Anna Cederquist, Martin Harborg, Hans Nilsson, Anders Björkqvist Marcus Lundgren jobbar både som musiker och som musikpedagoger. De är utbildade instrumental- och ensemblelärare, och har gått på Musikhögskolorna i Arvika, Piteå och Malmö. Anna Cederquist, är även musikproducent, ljudtekniker och kompositör/arrangör.